STANDAARD

Je krijgt een schrijfopdracht toegestuurd waarin je je gevoelens en gedachten neerschrijft door gerichte schrijfopdrachtjes, waaronder het uitschrijven van jouw traumaverhaal.

Het doel is om inzichten te verkrijgen en patronen te herkennen. Te verwerken, te aanvaarden en te helen.

Voorts mag je geheel vrijblijvend op het einde van de rit alles insturen en voorzie ik je van éénmalige feedback.


POPULAIR

Je krijgt een schrijfopdracht toegestuurd waarin je je gevoelens en gedachten neerschrijft door gerichte schrijfopdrachtjes, waaronder het uitschrijven van jouw traumaverhaal.

Gedurende deze 4 weken ben ik ten alle tijden beschikbaar via mail of chat. 

Dit voor al jouw vragen, zaken waar je tegenaanloopt tijdens het schrijven, voor schrijfmotivatie te bekomen of gewoon om troost. Aarzel absoluut niet om mij te contacteren. Voorts mag je geheel vrijblijvend op het einde van de rit (ook al zijn onze 4 weken om) alles insturen en voorzie ik je nog een laatste keer van feedback.


NIEUW

Je kunt herinneringen niet uitwissen. Wel kun je er een fijne variant naast fantaseren. Dat zet naast jou trauma een nieuwe deminsie. Het basisverhaal blijft hetzelfde, maar de uitkomst bepaal jij! Het klinkt misschien gek maar het werk echt. Volgens onderzoek werkt Imaginaire Rescripting net als EMDR goed tegen PTSS.

Voorts mag je geheel vrijblijvend op het einde van de rit alles insturen en voorzie ik je van éénmalige feedback.


ZAKELIJK

PRIJS OP AANVRAAG

Ik implementair voor jouw onderneming een therapeutische schrijfopdracht/sessie op maat en dit voor al jouw klanten tijdens een retraite of workshop.

Spam mijn mailbox vol met vragen, voorstellen en suggesties, ik denk graag met jou mee!


DISCLAIMER

Algemeen

Door het verkrijgen van toegang tot deze website/mail, alsmede alle informatie die op de site/mail staat, verklaart de gebruiker kennis te hebben genomen van onderstaande voorwaarden, deze te begrijpen, daarmee in te stemmen en daaraan gebonden te zijn.

Alle gegevens op deze site/mail mogen enkel gezien worden als louter informatief en vervangen op geen enkele wijze persoonlijk professioneel advies, diagnose, behandeling of oordeel van een therapeut, psycholoog, huisarts of andere zorgverlener.

De gebruiker is verantwoordelijk voor keuzes die hij maakt op grond van de informatie op de website/via mail alsmede voor het gebruik van die informatie. De gebruiker kan aan de informatie op de website/mail geen rechten ontlenen. Deze website/mail dient ter algemene informatievoorziening en kan, zonder voorafgaande toestemming of aankondiging, gewijzigd worden.

 

Intellectuele eigendom – Copyright

De inhoud van deze site/mail, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten.

Deze rechten berusten bij YOU, waarbij de counselor op deze website aangesloten is. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van YOU is het niet toegestaan deze site/mail of enig onderdeel daarvan te kopiëren.


Gelinkte websites

Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor de informatie en/of inhoud van enige internetwebsites die gelinkt zijn aan deze website. Een link naar een andere website is uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker.

Het verkrijgen van toegang tot en het gebruik maken van andere aan deze website gelinkte internetwebsites vindt op eigen risico plaats.

Wij aanvaarden dienaangaande geen enkele verplichting of aansprakelijkheid. Wij behouden ons het recht voor om iedere link of informatie op deze website enig moment te wijzigen dan wel te verwijderen.


Geen aansprakelijkheid

Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site/mail en de daarin opgenomen gegevens, kunnen we geen garantie geven dat de beschikbare informatie volledig, juist of actueel is.

Nadrukkelijk wijzen wij de gebruiker erop dat bepaalde informatie afkomstig is van externe bronnen.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site/mail, (on)bereikbaarheid van de site/mail of ter beschikking gestelde programmatuur, ongeacht of de gebruiker zich bewust was of is van de mogelijkheid (tot het zich voordoen) van dergelijke schade.